Drömbostäder inför vintersäsongen — 4 fina fjällfastigheter

25 oktober, 2024

Spabad att värma kalla skidfötter i, snedtak med utsikt över bergen och sociala ytor både ute och inne. Då vintersäsongen närmar sig i våra svenska fjäll så tänkte vi att det var på sin plats att tipsa om 4 fina fjällfastigheter som just nu är till salu på Boneo. 

Bostäder på skidorter har blivit populära när fler söker naturupplevelser och distansarbete. Extra intresse väcks för bostäder med hög standard året runt, nära skidbackar och med vinterbonade utrymmen. Uthyrningsmöjligheter, fjällutsikt och direkt anslutning till skidsystemen lockar också många spekulanter som vill kombinera fritid med potential för extra inkomst.

Nedan är 4 fina fjällfastigheter som just nu är till salu på Boneo:

Lyxigt timmerhus med stort spabad

Vemdalsskalet, Härjedalen

Den första fjällfastigheten att presentera passar perfekt för den som vill ha ett fritidsboende med det lilla extra. I det exklusiva området Hovedalen hittar vi detta fina timmerhus som kombinerar naturnära material med sociala ytor och lyxiga tillval. Extra plus för ski-in/ski-out läget precis intill avstiget på Skalets Express.

Typ av bostad: Fritidshus
Boyta: 186 + 3 kvm
Utgångspris: 15 600 000 kr
Mäklare: Joakim Westerlind, Bjurfors Vemdalen — joakim.westerlind@bjurfors.se
Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Modernt fritidshus med många sovplatser 

Kittelfjäll, Vilhelmina

Nästa fjällboende att presentera är både stort och välplanerat med ett fördelaktigt läge endast ett stenkast från liftarna och Hotell Kittelfjäll. De stora fönsterpartierna med söderläge suddar ut gränsen mellan inne och ute och de många sovplatserna rymmer stora familjen såväl som släkt och vänner på besök.

Typ av bostad: Fritidshus
Boyta: 75 + 40 kvm
Utgångspris: 3 995 000 kr
Mäklare: Andreas Brändström, HusmanHagberg Hemavanandreas.brandstrom@husmanhagberg.se 
Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Hemtrevligt premiumhus nära skidbackar

Berg

Nästa fjällboende att presentera har verkligen uppförts och inretts med fingertoppskänsla. Bostaden erbjuder allt man kan tänkas behöva för den optimala fjällvistelsen med generösa umgängesytor, uppdelning mellan barn- och vuxendel samt öppen spis. Icke att förglömma är den soliga altanen med gott om plats för utemöblemanget.

Typ av bostad: Villa
Boyta: 180 kvm
Utgångspris: 6 995 000 kr
Mäklare: Loe Vastero, Skandiamäklarna Vemdalen/Funäsdalen — loe.vastero@skandiamaklarna.se
Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Mysig etagelägenhet i fjällmiljö 

Åre Sadeln, Åre

Den sista fjällfastigheten att presentera har ett populärt och högt läge i Sadeln. Då bostaden har två våningsplan skapas känslan av ett hus, samtidigt erbjuds bekvämligheterna av att bo i en lägenhet. Andra godbitar som erbjuds är den stämningshöjande braskaminen samt balkongen med eftermiddagssol.

Typ av bostad: Lägenhet
Boyta: 86 kvm
Utgångspris: 7 250 000 kr
Mäklare: Karin Bergström, Bjurfors Åre — karin.bergstrom@bjurfors.se
Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen