Sponsrad

Säljstart för klimatsmart och unikt boendekoncept i Björnö

10 oktober, 2024

ANNONS FÖR TB-GRUPPEN

Vill du vara en av de första att flytta in i natursköna omgivningar med närhet till Norrtälje stad? Vid Kvisthamraviken kommer TB-Gruppen att uppföra 10 svenskbyggda enplans parhus, med 4 rum och kök, till ett utgångspris på 3 895 000 kronor. Bostäderna i Brf Lagerbladet är välplanerade och klimatsmarta, med kvalitativ inredning, låg energiförbrukning och två parkeringsplatser med möjlighet till laddning av elbil.

För dig som vill kombinera enkelheten i ett lättskött hem med bostadsrättsform och en egen trädgård med altan och parkering, kan Brf Lagerbladets enplans parhus vara det perfekta valet. Tillsammans med de andra boende i området kommer du att få vara med och skapa ett nytt kvarter utan genomfartstrafik – en lugn och trivsam miljö för alla. Anmäl ditt intresse redan idag för att få möjlighet att välja ditt drömläge först!

Eftersom bostäderna upplåts som bostadsrätter behöver du inte betala för lagfart eller pantbrev.

Bekvämt och praktiskt boende

Brf Lagerbladets enplans parhus erbjuder fyra rum och kök med en planlösning som garanterar en bekymmersfri vardag, oavsett familjekonstellation. Varje hus har två badrum, inredda med material från Vedum – ett med dusch och ett med badkar eller dusch – samt fullhöjdsgarderober och en rymlig klädkammare. Alla i hushållet får gott om utrymme att göra sig i ordning på morgonen utan trängsel. När dagens göromål är klara, samlas ni i husets hjärta – köket från Vedum, som är integrerat med matplats och vardagsrum i en öppen planlösning.

Med Sveriges kalla vintrar i åtanke, slipper du oroa dig för höga elräkningar. Husen är energisnåla och uppnår energiklass B, vilket innebär 25% lägre energiförbrukning än genomsnittet för nyproduktion.

Vill du bo hållbart och bekvämt? — anmäl ditt intresse här

Estetisk design och hög kvalitet

Hur viktigt det än må vara med funktion så gör det estetiska också sitt för helhetsintrycket i ett hem, något som TB-Gruppen också har tänkt på. Enplans parhusen har genomgående naturliga materialval och behaglig färgsättning. Hallgolvet får praktisk klinker och resten av golven går i vit ekparkett. Andra små, men ack så trevliga detaljer, är bänkskivan över tvättmaskin och torktumlaren, luckdämpare i köksinredningen samt braskaminen som går att få via tillval. 

Utemiljö och naturnära aktiviteter

Icke att förglömma är utemiljön som också förtjänar en närmare beskrivning. Alla bostäder får en egen lättskött tomt med avskild altan med skärmvägg och gräsmatta. För enkel transport till jobbet och veckans andra måsten så får varje bostad två parkeringsplatser vardera, självklart med möjlig elbilsladdning.

Björnö, där Brf Lagerbladet uppförs, ligger bara en kort promenad från Kvisthamraviken i Norrtälje. Området, som är uppkallat efter Björnö Herrgård, erbjuder aktiviteter året runt. Här kan du njuta av ridturer, promenera i småbåtshamnen eller ta ett dopp vid Kärleksuddens badplats. Borgmästarholmen, en av Norrtäljes vackraste platser, ligger i närheten och erbjuder fiske, bad och grillmöjligheter.

För båtfolket är Norrtälje en utmärkt utgångspunkt, oavsett om du seglar eller föredrar motorbåt. Hos Roslagens båtförbund kan du hitta flera båtklubbar och föreningar, och möjligheten att skaffa en båtplats. För golfentusiaster finns dessutom flera golfklubbar inom bara 20 minuters bilresa. Välj mellan två 18-hålsbanor, en 12-hålsbana och två 9-hålsbanor, alla omgivna av typisk Roslagsnatur.

När behovet av storhandling, eller suget efter en god middag, kommer så finns centrala Norrtäljes utbud av butiker och restauranger inom bekvämt avstånd. De som pendlar har även nära till de större vägarna mot Stockholm, Arlanda och Uppsala. Det finns också en pendlarparkering med SL-bussar för dig som föredrar kollektivtrafik.

Är Brf Lagerbladet ditt framtida hem?

Gör en intresseanmälan helt förutsättningslöst här för att få mer information löpande om ditt potentiellt framtida drömhem i Björnö. 

I annonssamarbete med TB-Gruppen.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen